ЦЕНТР ВОССТАНОВЛЕНИЯ ЗРЕНИЯ
АНАТОЛИЯ СОВВЫ

(0372) 552-550, 552-599
(0372) 552-550, 552-599
(050)676-34-37, (068)493-64-82
(0352) 42-71-27, (095) 83-18-615
(0342) 543-540, (066) 518-88-22
(0382) 70-73-75, 70-20-20
(032) 2-538-538, 45-54-76, 45-54-77
(0332) 72-08-58, 29-04-07, (095) 931-74-74
Совва Анатолий Игоревич
Изменить язык:
Записаться на посещение Вы можете, заполнив поля ниже
Проведено обследований
в сети центров AS:
252842
Проведено операций
доктором А.И. Соввой:
120798
Записаться на посещение Вы можете, заполнив поля ниже

Вопрос доктору

Вы можете задавать вопросы ведущим специалистам Центра Лазерной Микрохирургии Глаза «АS» и получать ответы в кратчайшие сроки на свою почту.

Скажіть будь ласка, у мого дідуся катаракта, йому порадили ваші лікарі зробити операцію , замінити кристалик, також дали каталок по вибору кристаликів, йому 74 роки, на одне око він взагалі не бачить, а друге хочимо спасти, порадьте в такому випадку кристалик, і чи гарантуєте якість цієї операції? Зоряна, дякую.

Зоряна

Доброго дня пані Зоряна. Нажаль ми не можемо Вам радити яку модель кришталика Вам обирати, щоб не склалося враження що клініка нав’язує кришталик. У кришталиків нового покоління краще зображення, у старого трошки гірше. Но якщо тільки одне око буде працювати то ми би радили кришталик все ж таки нового покоління щоб дати найкращій зір. Гарантія на кришталик у нас по життєва. Операції в Центрі проводить тільки головний лікар, Лікар України Совва Анатолій Ігоревич. Тому якість проведення операції найвища. Будуть питання звертайтесь. До побачення

доброго дня! пройшов оптичну корегентну томографію, висновок: центральне серозне відшарування нейроепітелію лівого ока. скажіть будь ласка, яким методом можна лікувати цей діагноз,і яка ціна цього лікування? дякую!
Віталій

Виталий

В большинстве случаев серозная хориоретинопатия самостоятельно проходит и нетребует дополнительного лечения, но может быть и хроническое течение, поэтому если у Вас процесс свежий необходим контроль ОКТ через 3 мес., если процесс затянулся и самостоятельного разрешения не наступило, то необходимо провести исследование - флюоресцентная ангиография с определением точки подтекания, и возможной коагуляцией. В данный момент рекомендую табл. диакарб с аспаркамом 2р в день - 7 дней, капли индоколир 4 р в день 2 нед.

Доброго дня! У 2002 році я робив операцію Лазік у Центрі Ексімер (Київ). Зараз відчуваю суттєве зниження гостроти зору. ЧИ можна робити повторну операцію? Яка практика? І чи практикуєте Ви таке?

Андрій

Мы делали повторные коррекции. Но тут всё индивидуально, нужны параметры глаза. Приезжаете мы Вас обследуем. Телефон для записи (0372) 55-25-99,55-25-50

з лінзами можу покращити тільки до 0,5. Лінза дуже груба - не в всі оправи може влізти

Влад

Здравствуйте Влад. Советуем попасть на диагностику. Возможно мы сможем Вам помочь. Но на 100% зрение не надейтесь. Возможно будет 50-60%. Но это Вас избавит от возможного в дальнейшем косоглазия.Телефон для записи(0372) 55-25-50,55-25-99

Доброго дня,
в дитинстві визначили в мене амбліопію правого ока. сказали розробляти. І око заклеювали, і лампою засвічували, і в"язав і т.д. і т.п.
чи то стимулу до здоров"я не було, чи то батьки не достатньо перейнялись, але зараз маю 1,0/0,4.
Мені зараз 29. Обома очима бачу досить добре, краще, ніж декотрі "здорові", але задаюсь питанням, чи можливо ще щось змінити/покращити в мому віці?
Чи, як то кажуть, потяг пішов?
Дякую

Влад

Доброго дня Влад. Якщо око яке бачить 0.4 може з окулярами або лінзами краще бачити то можна покращити зір.

Здравствуйте! У меня сын(1.4г), у него наблюдается разные размеры зрачков. Возможно-ли проведение диагностики????? За ранее благодарю.

Юрий

Здравствуйте Юрий. Возраст очень маленький для проведения диагностики. Сможем посмотреть после 3 лет. Пока просто наблюдайтесь. В любом случаи зрительные функции формируются до 12 лет.

Доброго дня.Мені тиждень тому провели корекцію зору, у мене була короткозорість,все нормально очі не печуть, не ріжуть, але погано дивитися близько(писати і читати) трошки не чітко видно.коли кожним оком окремо дивлюся то нормально, а коли двома є дискомфорт.це нормально, пройде чи щось не так?

Орися

Доброго дня Орися.У Вас очі не звикли швидко дивитись далеко та близько. Це скоро пройде. І буду все нормально.

Добрий вечір. Мені 32 роки в мене кератоконус. Скільки коштує операція. Дякую

Ірина

Стоимость операции на один глаз 5000-6000 грн.

Здравствуйте! У меня лентовидная дегенерация роговицы. Синдром Стилла. Проводите ли вы лечение данного заболевания?

Довгаленко Анастасия Сергеевна

К сожалению мы это не лечим

Доброго дня.У сина,9 років,прогресуюча міопія,за 2 місяці зір погіршився з 0,2/0,3 на 0,1/0,1.Призначили курс електрофорезу,а після нього-Ірифрин 2,5%.Скажіть,будь ласка,чи буде позитивна динаміка після цього?Ми щороку проходили планове обстеження зору-була норма.Минулого року робили сканування судин головного мозку ,був спазм судин,зір при цьому вже став 0,3/0,4.Зараз судини в нормі.Яка причина,та чи можете нам допомогти?Дякую.

Тетяна

Доброго дня Тетяна. Від електрофорезу та іріфріну зір не покращиться. Зупинити прогрес короткозорості практично не можливо. Це генетичний фактор росту. Прогрес може тривати поки росте людина. Теоретично до 30 років. Необхідно робити також спеціальні комп’ютерні вправи. Запишіться до нас в дитяче відділення. Ми постараємось максимально Вам допомогти. (0372) 55-25-50-,55-25-99
Задать вопрос доктору Вы можете, заполнив поля ниже

Подписаться на рассылку

Хотите всегда быть в курсе последних новостей, первым узнавать об акциях и интересных предложениях? Просто подпишитесь на нашу рассылку.